Wie ben ik?

Ik ben Vicky, getrouwd met Ronald en moeder van 2 prachtige jongens, Lars en Yoeri. Wij wonen in Heesch, samen met Vino onze autisme geleidehond.

In mijn avontuur tot nu toe, ben ik verschillende mooie genietmomenten en ook uitdagingen tegen gekomen. Verschillende keren heb ik mijn koers aangepast, omdat dat nodig of beter was. Dit maakt mij wie ik nu ben en waar ik nu sta. Ik ben dankbaar voor mijn avontuur tot nu toe en trots op hoe mijn avontuur tot nu toe verlopen is!

Ik ben in 2004 afgestudeerd als ergotherapeut. Ik ben me gaan specialiseren in de Sensorische Informatieverwerking (SI). Daarna ben ik me verder blijven bijscholen en verder ontwikkelen. Als leergierig persoon, vind ik het heerlijk om nieuwe informatie eigen te maken en me te verdiepen in mijn interessegebieden. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het jonge kind, in Beelddenken, als sensikidscoach voor Hoog Sensitieve Kinderen, als coach, in het beoordelen van spel, in het beoordelen van de schoolse vaardigheden op motorisch en procesmatig niveau, SI op neurologisch niveau, en zo nog meer… 

Ik geloof in “life long learning”. Iedere dag brengt nieuwe kansen, nieuwe genietmomentjes en nieuwe leermomenten. Alles wat je doet, slaagt of je leert ervan. Ik weet nog niet wat de eindbestemming is van mijn avontuur. En wat voor mij zo goed voelt, is dat ik dat ook nog niet hoef te weten. Natuurlijk kies je in welke richting je gaat, maar aanpassing is mogelijk bij alle stappen die je zet. Voor mij is het heel belangrijk om te luisteren naar mijn gevoel. Dit is mijn beste raadgever. Samen met de kennis en ervaring in mijn rugzak, stippel ik mijn koers uit voor mijn volgende stappen avontuur.

Ik vind het heerlijk om mijn avontuur te delen, samen met mensen die voor mij belangrijk zijn. Samen met familie en vrienden te genieten van mooie momenten, en samen sterk te staan in moeilijke momenten. Ik heb het nodig om samen te stoeien over mijn volgende stappen, samen reflecteren en brainstormen.
Ik vind het heel fijn als ik anderen een stukje mag helpen in hun avontuur. Een stukje mee mogen lopen met iemand anders en dan samen de beste koers bepalen en hierin op maat advies geven, vind ik erg waardevol om te mogen doen.

Mijn avontuur is mijn eigen, mooie, sterke en kwetsbare paadje. Met Vvvicky nu als mooie stap daarin, voor, als en met mezelf.